Voordelig internet

Wil je graag gebruik maken van voordelig internet? Dan is het verstandig om de verschillende providers eens goed met elkaar te vergelijken en uit te gaan van het netwerk dat het best bij je wensen past. ADSL is bijvoorbeeld niet het snelste netwerk, maar is wel erg betrouwbaar en bovendien voordelig. Met de kabel kun je alle kanten op (van voordelig tot heel snel) en met glasvezel kies je voor het snelste dat er op dit moment beschikbaar is. Je kunt doorgaans voordelig internet afnemen door gebruik te maken van een alles in 1 pakket, waarmee je ook kiest voor telefonie en televisie.

Snelheid van het internet

Indien je voordelig internet af wilt nemen dien je er rekening mee te houden dat dit kan betekenen dat de snelheid niet altijd optimaal is. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor voordelig internet met een snelheid van 10 – 20 Mbit/s. Dat is ongeveer 1,5 – 3 MB/s, waardoor het downloaden van een bestand van 100MB zo’n 30 – 60 minuten zal duren. Indien je een duurder abonnement van 100 Mbit/s afneemt gaat dit aanzienlijk sneller en ben je na een paar minuten klaar. Voordelig internet zorgt er aan de andere kant echter voor dat je toegang hebt tot het internet, tegen een scherpe prijs per maand.

Onderdeel van alles in 1 pakket

Kies je voor voordelig internet als onderdeel van een alles in 1 pakket? Dan zorg je er daarnaast voor dat je bovendien televisie en telefonie af kunt nemen, zonder dat je daar een hoge prijs voor hoeft te betalen. In plaats daarvan zorg je ervoor dat je alle diensten tot je beschikking hebt en je aan de andere kant toch nooit teveel betaalt. Vergelijk de verschillende providers op basis van het alles in 1 pakket en bepaal op die manier waar je voordelig internet af kunt nemen.

Previous post:

Next post: