Vast bellen

Wil je graag veel vast bellen, maar daar aan de andere kant niet teveel voor betalen? Binnen een alles in 1 pakket kun je er steeds vaker voor kiezen om een vast bedrag per maand te betalen. Je betaalt dan bijvoorbeeld €9,95, waarvoor je de gehele maand zoveel mag bellen als je wilt. Zit je vrouw lange tijden aan de telefoon met je schoonmoeder, of bellen je dochters het liefst de hele dag? Met een vaste prijs voor vast bellen hoef je daar niet meer over in te zitten en betaal je nooit teveel.

Onbeperkt vast bellen

In de meeste gevallen maakt het onbeperkt vast bellen onderdeel uit van een alles in 1 pakket. Met name bij de providers die werken via glasvezel heb je de mogelijkheid om heel voordelig een abonnement af te nemen waarbij je zoveel kunt bellen als je maar wilt. De belasting op het netwerk is maar minimaal, waardoor je niet langer per minuut af hoeft te rekenen.

Houd er rekening mee dat het vaste bedrag voor vast bellen binnen een alles in 1 pakket alleen geldt voor reguliere nummers, de kosten van servicenummers dien je nog altijd apart te betalen.

Alles in 1 pakket en vast bellen

Het is in de meeste gevallen verstandig om gebruik te maken van een alles in 1 pakket, wanneer je vast wilt bellen en je daar niet teveel voor wilt betalen. In dat geval kan een provider de kosten voor bellen, televisie en internet spreiden, waardoor je uiteindelijk een zo scherp mogelijke prijs betaalt. Wil je overstappen naar een andere provider voor het vast bellen? Kijk dan ook goed naar een eventueel alles in 1 pakket dat er beschikbaar is, om na te gaan wat in jouw geval de meest voordelige optie is.

Previous post:

Next post: