Maandelijks opzegbaar internet

Wil je gebruik maken van maandelijks opzegbaar internet? Dit is onder andere een interessante optie wanneer je er over nadenkt om over te stappen, maar je niet direct aan een lang contract vast wil zitten. Wil je bijvoorbeeld eerst eens nagaan hoe de snelheid bij de nieuwe provider is, of wat er gebeurt wanneer er een keer wat aan de hand is? Dan kun je kiezen voor maandelijks opzegbaar internet, eventueel in combinatie met een alles in 1 pakket. Houd er echter wel rekening mee dat de aanvullende flexibiliteit er doorgaans voor zal zorgen dat je niet de meest scherpe prijs betaalt.

Veel flexibiliteit

Je zorgt met maandelijks opzegbaar internet voor een grote mate van flexibiliteit. Je hebt de kans om te vertrekken bij de provider wanneer je wilt, om ergens anders een nieuw abonnement af te sluiten. Dat betekent dat je bij eventuele problemen nergens aan vast zit, maar de provider ook geen zekerheid heeft over het feit of je blijft. Wat dat betreft kies je er met maandelijks opzegbaar internet voor om nergens aan vast te zitten, maar zal je daar in de meeste gevallen wat meer voor betalen dan bij een standaard alles in 1 pakket.

Geen maximale korting bij maandelijks opzegbaar internet

Op het moment dat je gebruik maakt van maandelijks opzegbaar internet is de kans groot dat je wat meer betaalt dan wanneer je een alles in 1 pakket voor 1 jaar af zou nemen en maandelijks opzegbaar internet leidt dus niet echt tot een voordelig internet abonnement. Dat heeft te maken met het feit dat je dan als het ware aangeeft dat je internet voor 12 maanden af wilt nemen. Je koopt een stuk meer, waardoor de provider je een korting aan kan bieden. Je kunt het maandelijks opzegbaar internet wat dat betreft gebruiken om een provider uit te proberen, om daarna bij tevredenheid toch een alles in 1 pakket af te sluiten.

Previous post:

Next post: