Interactieve TV

Wil je gebruik maken van interactieve TV binnen je alles in 1 pakket? Dit is een uitbreiding van je televisie-abonnement, waarmee je ervoor kunt zorgen dat je live-tv kunt pauzeren, of je eenvoudig een programma kunt opnemen. Over het algemeen is interactieve TV een uitgebreider TV-pakket binnen het totaal van de aanbiedingen, waardoor het verstandig is om de prijzen goed met elkaar te vergelijken.

Indien je binnen een alles in 1 pakket gebruik wilt maken van interactieve TV dien je daarvoor een interactieve digitale ontvanger te gebruiken. Dit is een (HD-)ontvanger, waar je tevens een harde schijf in terug zal vinden. Je gebruikt die harde schijf om de beelden op te nemen of live-tv op pauze te zetten. Dit laatste voordeel van interactieve TV kun je onder andere gebruiken wanneer iemand je midden in een uitzending belt, of je even naar het toilet moet en je niets wilt missen.

Opnemen en pauzeren met interactieve TV

Je kunt interactieve TV in een alles in 1 pakket gebruiken om programma’s op te nemen en je televisie op pauze te zetten. Je doet dit op een harde schijf, waardoor je de beelden in Full HD op kunt nemen, mits je de zender op basis van je pakket in HD kunt ontvangen.

Het is verstandig om interactieve TV binnen je alles in 1 pakket te vergelijken met de overige pakketten. Kun je met je televisie zelf al opnemen op een USB-stick? Dan heb je zelfs kans dat je ook al live-tv op pauze kunt zetten. Je hoeft in dat geval dus geen gebruik te maken van een pakket voor interactieve TV. Kijk je televisie er wat dat betreft goed op na en probeer na te gaan hoe je gebruik wilt gaan maken van het alles in 1 pakket.

Next post: